Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Kerstverpakkingen 2022: trends en wat is er nieuw?

Kerstverpakkingen 2022: trends en wat is er nieuw?

Kerstverpakkingen 2022: trends en wat is er nieuw?Alweer bijna oktober. Voor je het weet is het zover. Kerst! Wij zijn de afgelopen weken dan ook al weer druk bezig geweest ons kerst-assortiment in de webshop te updaten. Elk jaar is het motto en de aanbeveling: wacht niet te lang met het inkopen van je kerstverpakkingen. De voorraden zijn in de meeste gevallen namelijk niet eindeloos. En dus is wachten tot in december niet handig. Graag deel ik daarom nu al met jullie wat er nieuw is. De nieuwste hippe dessins in kerstdozen, maar ook geheel nieuwe producten in ons aanbod.Kerstpakketdozen 2022

Laten we beginnen met de nieuwste kleuren kerstdozen. Bij de kerstverpakkings dozen is het zo dat een bepaald dessin maximaal 3 jaar in het assortiment zit, zodat er elk jaar ruimte is voor vernieuwing. Er vallen elk jaar een aantal modellen af en er komen er een aantal nieuwe bij.

 

Een nieuw model is de kerstpakketdoos ‘Fijne Feestdagen’ met dito print, zie onder. Een doos die exclusief gemaakt is voor de Nederlandse markt. Heel geslaagd als je het mij vraagt. In typische kerstkleuren rood en groen. De ‘Fijne Feestdagen’ is in 5 formaten online te bestellen.
                                

Een ander nieuw dessin is de kerstdoos X-mas, zie de afbeelding hieronder. Dit model komt ieder jaar terug, maar iedere keer met een andere kleur print of in een andere opdruk. De basiskleur van de doos is altijd bruin, de print is dit keer rood. De X-mas is onze bekendste en meest verkochte doos, want degelijk, basic en voordelig. En nog belangrijker; populair omdat hij vanaf 10 dozen per stuk ingekocht kan worden. Daarmee zijn wij volgens mij uniek. 

Ook dit model is er in 5 verschillende maten. Dus hoeveel producten er ook in moeten, er is altijd wel een doos die voor jou geschikt is. Lees ook mijn blog over waar je op moet letten als je kerstpakketdozen inkoopt, daar staan tips in hoe je de juiste grootte van de doos bepaalt.

                             
Nieuw: kartonnen kerstmanden

Mandjes voor kerstpakketjes zijn natuurlijk niet nieuw, we verkopen in deze periode veel rieten mandjes die dmv cellofaan en een mooi kerstlint worden getransformeerd worden tot kerstpakketje. Wat wél nieuw is zijn vierkante kartonnen manden met handvaten en met een kerst-opdruk. Als je wel eens een andere verpakking wil dan een dichte vierkante doos dan is deze kerstmand ideaal. Je producten zijn goed zichtbaar en ook hier gebruik je cellofaan en kerstlint.

De kerstmand heeft het zelfde dessin als de ‘Fijne Feestdagen’ doos, dus in de kleuren rood en groen, en is er in 2 maten. De binnenkant is wit. Ze zijn sterk en degelijk en komen plat gevouwen in pakken van 10 dozen. Maak een bodem van houtwol voor de beste presentatie van je producten. En je hebt een bijzonder en smakelijk verpakt kerstpakket.

             

 


Kerstpakketdoosjes met handvat

Ook nieuw zijn de kerstpakketdozen met handvat. Een heel chique doosje dat per 15 stuks wordt verkocht. Ze zijn in 2 groottes verkrijgbaar in onze webshop. De grootste is 37cm bij 27cm en 25cm hoog en de kleine 33x36x17cm, dus ze zijn niet groot en ideaal voor luxe en wat kleinere pakketten. Bijvoorbeeld voor exclusieve zelfgemaakte versproducten of kleine presentjes. 

Sowieso zijn er erg geschikt voor food, want de dozen kunnen ook gebruikt worden als take-away doos. Voor restaurants en cateringbedrijven die hun maaltijden op een luxe manier willen verpakken en meegeven een bijzondere en fraaie verpakking waarmee je indruk maakt.

                    

 

Verkoophit van vorig jaar: de kerstshopper

Het meest populaire en best verkochte kerst-artikel van 2021 was de kerstshopper. 2 modellen zijn hetzelfde gebleven, de kerstshopper Stars en de kerstshopper Holidays. Nieuw is de shopper Red, die een witte basiskleur heeft met een opvallende en toepasselijke 'Hohoho' print in verschillende kleuren.  De tas wordt in pakken van 10 stuks verkocht.

Met de kerstshopper kun je veel kanten op. Je kunt 'm bijvoorbeeld gebruiken als verpakking voor een kerstpakket. Dan is ook het verpakkingsmateriaal weer een kado, heel leuk en origineel. Tweede optie is om hem mee te geven aan je beste klanten, dus als tas om hun kerstbestellingen in te doen. Ook kan de tas, als 3e optie, gewoon in de kerstpakketdoos, als één van de presentjes in het pakket. Mogelijkheden te over dus, wat de populariteit van de kerstshopper verklaart.

              

Naast deze nieuwe artikelen in ons assortiment zijn er natuurlijk ook veel producten die gewoon ‘doorlopen’ in de verkoop. Dus modellen die we vorig jaar ook al verkochten en nog super-actueel zijn.

 

Bekijk hier ons gehele kerstverpakkingen-assortimentSucces!

De weken voor kerst zijn voor de gehele versbranche over het algemeen erg druk. Zorg daarom dat je je goed voorbereidt en dat je al je kerstverpakkingen en ook alle andere materialen en benodigdheden in een vroeg stadium in huis hebt. Dan kun je je in de hectische periode helemaal concentreren op je werk. Lees ook mijn blog over wat je allemaal nodig hebt als je kerstpakketten gaat maken. Ik wens je een heel succesvolle verkoop!


 

    27-09-2022 16:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden