Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw slagerij
Home /

B2B

Bent u op zoek naar slagersmateriaal en heeft u geen zin om in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een compleet assortiment van slagerijbenodigdheden aan. U kunt bij ons dus one-stop-shoppen zoals ze dat noemen. Alles wat u nodig heeft kopen op één adres. Op deze manier bespaart u tijd én geld! Met één contact, één leverancier, één levering en één rekening is alles geregeld. Kunt u een product niet vinden? Neem dan contact op via mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkSlagerijbenodigdheden sinds 1960
  • checkOne-stop-shoppen, compleet assortiment
  • checkPersoonlijke aandacht, de beste service
  • checkSnelle levering, 90% uit voorraad leverbaar
Bekijk assortiment Contact opnemen


Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food artikelen voor onderandere de slagersbranche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot messen en ander slagersgereedschap. Ook hebben we een groot assortiment kunst- en natuurdarmen. We kunnen ons specialist noemen in hamburgerpersen en vacuumzakken. Wij verkopen alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze groothandel bestaat sinds 1960 en behalve aan slagerijen leveren we aan viswinkels, groenteboeren, poeliers, kaas- & delicatessenwinkels en boerderijwinkels. Ook snackbars, supermarkten, bakkerijen, kantines en de horeca & catering behoren tot onze klantenkring. Met onze kwaliteit, service en betrokkenheid streven we ernaar dat u 100% tevreden bent. Tip: maak een account aan en gebruik de 'bestellijst'' -functie. Hierop kunt u artikelen zetten die u regelmatig inkoopt. U kunt ze in het vervolg dan bijbestellen met één druk op de knop!

Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt natuurlijk ook bij ons kopen. Let op: onze prijzen zijn ex btw! Bekijk direct ons slagersassortiment.

Bekijk assortiment
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het enorm druk bij zowel ons als de vervoerders, het kan voor komen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.