Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Garantie

Garantie

Elk product op allesvoorverswinkels.nl voldoet aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid. Toch valt nooit helemaal uit te sluiten dat een artikel niet voldoet of niet deugdelijk blijkt. Bent u niet tevreden of vertoont een product gebreken dan willen we dat graag weten. We vragen u in dat geval contact met ons op te nemen, via mail (info@allesvoorverswinkels.nl) of door te bellen:

0511-233155
(tussen 9.00 en 17.00 uur)

We zullen uw opmerking of klacht direct en serieus in behandeling nemen. Leidt dit niet tot een oplossing (wat nog nooit gebeurd en dus zeer onwaarschijnlijk is) dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Toch willen we het volgende benadrukken. Wij nemen er alleen genoegen mee als u tevreden bent over onze producten en diensten. Dat is de garantie van allesvoorverswinkels.nl. 
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden