Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw viswinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar vishandel benodigdheden en heeft u geen zin om in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een compleet assortiment van viswinkelbenodigdheden aan. U kunt bij ons dus one-stop-shoppen zoals ze dat noemen. Alles wat u nodig heeft kopen op één adres. Op deze manier bespaart u tijd én geld! Met één contact, één leverancier, één levering en één rekening is alles geregeld. Kunt u een product niet vinden? Neem dan contact op via mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkVishandelbenodigdheden sinds 1960
  • checkOne-stop-shoppen, alles op 1 adres kopen
  • checkKwaliteit, service en betrokkenheid
  • checkSnelle levering, 90% uit voorraad leverbaar
Bekijk assortiment Contact opnemen


Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food artikelen voor de vishandelbranche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot messen en vitrineschalen. We kunnen ons specialist noemen in edelpackvellen en ersatzpapier. Wij verkopen alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze groothandel bestaat sinds 1960 en behalve aan viswinkels leveren we aan slagers, groenteboeren, poeliers, kaas- & delicatessenwinkels en boerderijwinkels. Ook snackbars, supermarkten, bakkerijen, kantines en de horeca & catering behoren tot onze klantenkring. Met onze kwaliteit, service en betrokkenheid streven we ernaar dat u 100% tevreden bent. Tip: maak een account aan en gebruik de 'bestellijst'' -functie. Hierop kunt u artikelen zetten die u regelmatig inkoopt. U kunt ze in het vervolg dan bijbestellen met één druk op de knop!
 

Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons shoppen. Let op: onze prijzen zijn ex btw! Bekijk direct ons viswinkel-assortiment.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden