Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
Home / Op branche / Bakkerij en broodjeszaak

Bakkerij en broodjeszaak

Op zoek naar een bakkersbenodigdheden en bakkerijverpakkingen groothandel? Wij helpen u vérder. Wilt u broodzakken kopen of andere plastic en papieren zakken? Of cellofaan, rollen of zakjes? Dan zit u goed bij ons. Ook hebben we een groot aanbod schoonmaakmiddelen en schoonmaakgerei en apparaten als bijvoorbeeld zakkensluiters en handdoekroldispensers. Verder noemen we nog benodigdheden om uw product optimaal te kunnen presenteren: krijt prijskaartjes, vitrineschalen en prijskaarthouders. En vergeet niet vuilniszakken, wc-papier en torkrollen mee te bestellen! Bij vragen belt u 0511-233155.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het enorm druk bij zowel ons als de vervoerders, het kan voor komen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.