Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw kaas- en delicatessenwinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar materiaal voor uw kaas-, zuivel- of delicatessenwinkel en vindt u het onhandig in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een compleet assortiment van benodigdheden voor uw bedrijf aan. Bij ons kunt u one-stop-shoppen: alles wat u nodig heeft bestellen bij 1 webshop. Dat betekent gemak. Met één contact, één leverancier, één order en één factuur is alles snel  en voordelig geregeld. Vragen? Mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkGemak, alles inkopen op 1 plek
  • checkSnelle levering, 90% op voorraad
  • checkKennis van zaken, leverancier sinds 1960
Bekijk assortiment Contact opnemen

Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food (verbruiks)artikelen voor de verswinkelbranche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot kaasvellen en alles voor prijsaanduiding. Allemaal A-kwaliteit artikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Zet producten de 'bestellijst' om ze de volgende keer vanuit uw account met 1 druk op de knop na te bestellen.

Wij helpen kaas- en delicatessenwinkels al decennia lang, onze groothandel bestaat sinds 1960. Wij verkopen een rijk arsenaal aan benodigdheden voor de gehele versbranche, maar leveren bijvoorbeeld ook aan horeca- en cateringbedrijven. Wij staan voor goede service en betrokkenheid.
 


Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Bekijk het assortiment.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden