Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw kaas- en delicatessenwinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar materiaal voor uw kaas-, zuivel- of delicatessenwinkel en vindt u het onhandig in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een compleet assortiment van benodigdheden voor uw bedrijf aan. Bij ons kunt u one-stop-shoppen: alles wat u nodig heeft bestellen bij 1 webshop. Dat betekent gemak. Met één contact, één leverancier, één order en één factuur is alles snel  en voordelig geregeld. Vragen? Mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkGemak, alles inkopen op 1 plek
  • checkSnelle levering, 90% op voorraad
  • checkKennis van zaken, leverancier sinds 1960
Bekijk assortiment Contact opnemen

Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food (verbruiks)artikelen voor de verswinkelbranche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot kaasvellen en alles voor prijsaanduiding. Allemaal A-kwaliteit artikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Zet producten de 'bestellijst' om ze de volgende keer vanuit uw account met 1 druk op de knop na te bestellen.

Wij helpen kaas- en delicatessenwinkels al decennia lang, onze groothandel bestaat sinds 1960. Wij verkopen een rijk arsenaal aan benodigdheden voor de gehele versbranche, maar leveren bijvoorbeeld ook aan horeca- en cateringbedrijven. Wij staan voor goede service en betrokkenheid.
 


Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Bekijk het assortiment.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies