Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
Home / Op branche / Poelier

Poelier

Wij zijn poelier benodigdheden groothandel, omdat we alles verkopen wat u als poelier nodig heeft om uw vak goed uit te kunnen oefenen. In ons assortiment zitten kaasschaaltjes, HDPE zakken speciaal voor poeliers, braadzakken en vacuumzakken. Onmisbare poeliers artikelen dus. Tevens zijn wij leverancier van bijvoorbeeld messen, verschillende formaten kipzakken, werkschorten en - handschoenen en schoonmaakartikelen. Het complete pakket bieden we aan, waardoor u alles koopt op één website. En ons aanbod wordt wekelijks groter. Mist u toch nog iets? Vragen over een product? Belt u dan gerust: 0511-233155.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het extreem druk  bij de vervoerders, het kan voorkomen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.