Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
Home / Verpakkingsmateriaal food / Bakjes en boxen

Bakjes en boxen

De categorie 'Bakjes en boxen' bestaat uit verschillende types disposable bakjes en boxen en is opgedeeld in 3 subgroepen: aluminium bakjes, plastic bakjes en de groep 'Snack en maaltijd'. In die laatste groep vindt u foam maaltijdboxen, menubakken, cups en snackbakjes. Dus alles waar u warme en koude kant-en-klaar maaltijden en snacks in kunt verpakken. Bakjes in al zijn verschillende soorten en maten zijn een belangrijke verpakking voor alle branches die we beleveren. Vaak worden de bakjes met deksel geleverd, maar soms worden deksel en bak ook los te koop aangeboden in onze webshop. Bij de boxen zitten de deksels standaard vast aan de maaltijd- of hamburgerbak. Vragen? Bel ons: 0511-233155.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het enorm druk bij zowel ons als de vervoerders, het kan voor komen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.