Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw poeliersbedrijf
Home /

B2B

Zoekt u benodigdheden voor uw poeliersbedrijf en heeft u geen zin om in te kopen bij verschillende bedrijven, omdat dat onhandig en tijdrovend is? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod van non-food poeliers-artikelen aan. Het maakt one-stop-shoppen mogelijk. Alles wat u nodig heeft kopen op één adres. Daarmee bespaart u tijd, moeite én geld! Met één aanspreekpunt. één leverancier, één levering en één factuur bent u voortaan in één keer klaar. Vragen? Bel of mail ons dan.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkOne-stop-shoppen: alles inkopen op 1 plek
  • checkSnelle levering, 90% uit voorraad leverbaar
  • checkPoelierbenodigdheden sinds 1960
Bekijk assortiment Contact opnemen

Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food artikelen voor de poelier-branche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot poelierzakken en messen. Allemaal producten van hoogwaardige kwaliteit. Handig: gebruik de 'bestellijst' functie. Door producten op een bestellijst te zetten kunt u na lnloggen op uw account met één druk op de knop nabestellen.

Wij helpen poeliers al sinds 1960, toen onze groothandel werd opgericht. Wij verkopen benodigdheden aan de gehele versbranche, van slager tot groenteboer. Ook bedrijven uit de horeca en catering behoren tot onze klantenkring. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en service en helpen u graag verder. Wilt u meer informatie, bel ons: 0511-233155. Mailen kan natuurlijk ook.
 

Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons shoppen. Bekijk het aanbod voor poeliers.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden