Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw boerderijwinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar benodigdheden voor uw boerderijwinkel en vindt u het niet praktisch te bestellen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij u bij een compleet assortiment boerderijwinkel-benodigdheden aan. Want alles wat u nodig heeft kopen op één adres, dat is handig. Op die manier bespaart u namelijk tijd, moeite én geld! Met één contact, één leverancier, één zending en één factuur is alles klaar. Wilt u hulp? Mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkGemak: alles kopen op 1 adres
  • checkTotaalleverancier in non-food artikelen
  • checkSnel geleverd, 90% op voorraad
Bekijk assortiment Contact opnemen

Alle producten zijn praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot messen en alles voor prijsaanduiding. Een totaal pakket van producten dus, kwalitatief hoogwaardig en geheel afgestemd op boerderijwinkels. Wilt u regelmatig de zelfde producten inkopen? Maak dan gebruik van de 'bestellijst'. Zet hier de artikelen op die u na wilt bestellen. Daarna hoeft u nog maar op 1 knop te drukken om te orderen.

Onze groothandel bestaat sinds 1960 en behalve aan boerderijwinkels leveren we aan slagers, viswinkels, groenteboeren, poeliers en kaas- & delicatessenwinkels. Ook cafetarias, supermarkten, bakkerijen, kantines en de horeca & catering helpen we met onze producten. Kwaliteit, service en betrokkenheid, dat zijn onze peilers. We zijn pas tevreden als u dat bent.
 

Bent u particulier?

Particulier? Ook u kunt bij ons kopen. Let op: onze prijzen zijn ex btw. Bekijk het assortiment voor boerderijwinkels.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies