Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw boerderijwinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar benodigdheden voor uw boerderijwinkel en vindt u het niet praktisch te bestellen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij u bij een compleet assortiment boerderijwinkel-benodigdheden aan. Want alles wat u nodig heeft kopen op één adres, dat is handig. Op die manier bespaart u namelijk tijd, moeite én geld! Met één contact, één leverancier, één zending en één factuur is alles klaar. Wilt u hulp? Mail of bel ons: 0511-233155.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkGemak: alles kopen op 1 adres
  • checkTotaalleverancier in non-food artikelen
  • checkSnel geleverd, 90% op voorraad
Bekijk assortiment Contact opnemen

Alle producten zijn praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot messen en alles voor prijsaanduiding. Een totaal pakket van producten dus, kwalitatief hoogwaardig en geheel afgestemd op boerderijwinkels. Wilt u regelmatig de zelfde producten inkopen? Maak dan gebruik van de 'bestellijst'. Zet hier de artikelen op die u na wilt bestellen. Daarna hoeft u nog maar op 1 knop te drukken om te orderen.

Onze groothandel bestaat sinds 1960 en behalve aan boerderijwinkels leveren we aan slagers, viswinkels, groenteboeren, poeliers en kaas- & delicatessenwinkels. Ook cafetarias, supermarkten, bakkerijen, kantines en de horeca & catering helpen we met onze producten. Kwaliteit, service en betrokkenheid, dat zijn onze peilers. We zijn pas tevreden als u dat bent.
 

Bent u particulier?

Particulier? Ook u kunt bij ons kopen. Let op: onze prijzen zijn ex btw. Bekijk het assortiment voor boerderijwinkels.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden