Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Verpakkingsmateriaal food

Verpakkingsmateriaal food

Als groothandel in verpakkingsmateriaal voor food en versproducten hebben wij een zeer breed aanbod in food verpakkingen. Helemaal toegespitst op de vers-branche, maar ook catering, horeca en cafetaria kunnen prima slagen in onze webshop. Een goede verpakking voor voeding is essentieel, zowel voor het vers houden van het product als de uitstraling ervan. Qua benodigdheden is verpakkingsmateriaal daarom de basis van elke verswinkel.  

Om zo snel en makkelijk mogelijk de food verpakking te vinden die u zoekt hebben we ze verdeeld in 7 groepen.  Naast verpakkingsmateriaal voor food vindt u hier ook alles om rollade en worst te maken, wegwerpservies, snackbakjes en maaltijdboxen. De 7 productgroepen met verpakkingsmateriaal die in onze webshop groothandel te bestellen zijn: bakjes en boxen, zakken en zakjes, schalen en schaaltjes, cateringdozen, rollen en vellen, worst en rollade maken en wegwerpservies en prikkers. 

Bakjes en boxen

De categorie 'Bakjes en boxen' is weer onderverdeeld in 3 groepen: aluminium bakjes, plastic bakjes en de subcategorie snack en maaltijd. Aluminium bakjes worden vaak gebruikt voor producten die op te warmen zijn in de oven. Ook voor kant-en-klaar maaltijden, bijvoorbeeld lasagne, zijn ze heel geschikt. Plastic bakjes met deksel zijn onmisbaar als food verpakking en hebben vele toepassingen. In de groep 'snack en maaltijd' staan veelal snackbakjes, maar ook afsluitbare take-away cups en maaltijdbakken en -boxen. Wacht niet langer en bestel uw verpakkingsmateriaal voor food vandaag nog in onze webshop.

Zakken en zakjes

Betreffende categorie is opgesplitst in 7 subcategorieën: een grote collectie vacuumzakken voor food, warmhoudzakken, cellofaan zakjes, plastic zakken, papieren zakken en aardappelzakken. Een breed assortiment dus, met zakken en zakjes voor elke toepassing. Het verpakkingsmateriaal is ideaal voor veschillende soorten voedsel.

Schalen en schaaltjes

De groep 'Schalen en schaaltjes' herbergt 4 subgroepen, namelijk: catering schalen, schuimschalen, kartonnen schaaltjes en plastic schaaltjes. Voor de catering schalen zijn ook bijpassende catering dozen beschikbaar. Dit verpakkingsmateriaal is te vinden in de categorie hieronder.

Cateringdozen

Hier zijn de verschillende formaten en designs cateringdozen te online te bestellen. De dozen worden gebruikt voor catering, maar ze kunnen ook als geschenkdoos worden toegepast. Voor elk formaat doos is ook een bijpassende maat cateringschaal beschikbaar. Geschikt verpakkingsmateriaal voor catering vindt u in de categorie Cateringschalen.

Rollen en vellen

'Rollen en vellen'  is verdeeld in 7 sub-groepen: papier rollen, papiervellen, plastic vellen, meat saver paper, plastic folie, aluminium folie en seal folie. De groep 'meat saver paper' is speciaal bedoeld voor vleesproducten, de andere groepen bevatten artikelen die worden toegepast in meerdere versbranches, maar ook voor catering, horeca en cafetaria.

Worst en rollade maken

Dit is een categorie verpakkingsmateriaal die voornamelijk bedoeld is voor slagerijen, poeliers, boerderijwinkels of particulieren die worst en rollade maken willen met professionele materialen. Alle benodigdheden daarvoor zijn hier aanwezig. Er zijn 4 subgroepen: bindtouw en rolladenetten, rolladebuizen, natuurdarmen en kunstdarmen.

Wegwerpservies en prikkers

Op zoek naar wegwerpglazen en -bekers, wegwerpborden, wegwerpbestek of prikkers? Al dat soort producten staan hier, verdeeld over genoemde 4 groepen. Niet direct verpakkingsmateriaal, maar disposables die worden gebruikt in alle branches die we beleveren. Wegwerpservies en prikkers worden natuurlijk ook verkocht aan particulieren die professionele kwaliteit eisen. Voor zowel verpakkingsmateriaal voor food, als voor diverse disposables, ben je bij Allesvoorverswinkel aan het juiste adres!


Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden