Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
Home / Op branche / Groenteboer

Groenteboer

Als groothandel in benodigdheden voor de groentewinkel kunt u bij ons een totaal aanbod verwachten. Uiteraard koopt u bij ons groente verpakkingen en fruit verpakkingen als fruitzakken. Maar ook voor schoonmaakartikelen en torkrollen kunt als groente en fruit winkel bij ons terecht. Plastic en papieren rollen en vellen, plastic en bio schaaltjes, maar ook alles voor in de toonbank en bijvoorbeeld aardappelzakken. En we hebben nog veel méér. Een totaal aanbod voor de AGF winkel, makkelijk online bij ons te bestellen. Vragen? Schroom niet en bel ons, tussen 9.00 en 17.00 uur op werkdagen: 0511-233155.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het extreem druk  bij de vervoerders, het kan voorkomen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.