Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor horeca en catering
Home /

B2B

Bent u op zoek naar een groothandel verpakkingsmateriaal voor horeca en heeft u geen zin om in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen we dat. Daarom bieden wij een compleet assortiment van non-food (verbruiks)artikelen aan. Van verpakkingen en disposables tot schoonmaakmiddelen: alles bestelt u op één adres. Dat bespaart u tijd en moeite. En ook financieel scheelt het. Met één contact, één leverancier, één order en één factuur is alles geregeld. Nog vragen? Contact ons!

  • checkProfiteer van staffelprijzen
  • checkHoreca- en catering groothandel sinds 1960
  • checkSnel geleverd, 90% voorradig
  • checkOne-stop-shoppen, alles kopen op 1 plek
Bekijk assortiment Contact opnemen

Wij zijn totaalleverancier in non-food artikelen voor horeca- en cateringbedrijven en groothandel in verpakkingsmateriaal voor de horeca. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Behalve aan de horeca en catering leveren we aan slagers, groenteboeren, viswinkels, poeliers, kaas- & delicatessenwinkels en boerderijwinkels. Ook snackbars, supermarkten, bakkerijen en kantines kunnen we tot onze klanten rekenen.

Al onze producten zijn van A-kwaliteit en worden geleverd voor scherpe prijzen. 100% tevredenheid bij onze klanten, dat streven we na. Wij doen voor u graag dat stapje extra en denken met u mee. Tip: maak een account aan en gebruik de 'bestellijst'' -functie. Hierop kunt u artikelen zetten die u regelmatig inkoopt. U kunt ze in het vervolg dan bijbestellen met één druk op de knop!
 

Bent u particulier?

Particulier? Ook u kunt bij ons kopen. Let op: onze prijzen zijn ex.btw.  Bekijk het assortiment voor horeca en catering.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden