Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Op branche / Slagerij

Slagerij

Slagerijbenodigdheden


Als slagerij benodigdheden groothandel zijn wij ooit begonnen in 1960. Ons aanbod in slagerij artikelen is dan ook groot. Zoals verpakkingsmateriaal, schoonmaakmiddelen, slagersmessen, slagerij gereedschap. Bekijk onze grote collectie natuurdarmen en kunstdarmen, in de categorie 'worst en rollade maken'. Ook zijn we specialist in hamburger makers, gehaktmolen messen en platen en vacuumzakken. En er is nog veel meer, als leverancier in slagerijbenodigdheden (Belgie en Nederland)  proberen we ons assortiment zo samen te stellen dat u alle slagersmateriaal wat u nodig heeft bij ons kunt bestellen en niet hoeft in te kopen bij verschillende bedrijven. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld. Kunt u niet de slagersbenodigdheden vinden wat u zoekt, heeft u opmerkingen of mist u iets? Bel ons: 0511-233155.
 

Verpakkingsmateriaal slagerij

Als leverancier slagerijbenodigdheden is onze afdeling verpakkingsmateriaal waarschijnlijk het grootst. Te beginnen met een grote collectie aluminium bakjes en plastic bakjes. Ook maaltijdbakken en take-away boxen vallen onder deze groep. Ten tweede noemen we de zakken en zakjes. Vacuumzakken bijvoorbeeld zijn als vleesverpakkingen onmisbare slagersbenodigdheden. Verder zijn er plastic zakken, warmhoudzakken, papieren zakken en kratzakken. Een derde grote groep slagerij materiaal in verpakkingen is de schalen. Deze zijn onder te verdelen in vier groepen. De catering schalen worden gebruikt om vlees op te presenteren en op een luxe manier mee te geven aan de klant. Naast catering schalen kunt u bij ons uiteraard ook een groot assortiment cateringdozen online bestellen.  Schuimschalen worden gebruikt voor vele soorten vlees en vleeswaren. Op kartonnen schaaltjes worden vleeswaren verpakt en ook plastic schaaltjes fungeren als vlees verpakking. De laatste groep verpakkingen die u in onze slagerij materiaal groothandel kunt vinden is de rollen en vellen. Hieronder vallen bijvoorbeeld meat saver paper, papierrollen en plastic vellen.

Slagerij materiaal zoals natuurdarmen en kunstdarmen, om worst te maken, vindt u in de categorie 'worst en rollade maken'.  Voor rollades dient u rolladenetten en rolladebuizen te bestellen, evenals rolladetouw. Ook wegwerpservies valt onder de categorie slagerijbenodigdheden. Voor de klant die gourmet een makkelijk te verkopen productgroep. Deze groep bevat tevens prikkers in alle soorten en maten. 

Onmisbare slagersbenodigdheden zijn de professionele schoonmaakmiddelen en schoonmaakartikelen. Daarbij komen ook nog vuilniszakken in vele maten en beschermende werkkleding. Denk hierbij aan slagerij artikelen zoals bijvoorbeeld werkhandschoenen, schorten en wegwerp overalls. In de groep 'Reclame en presenteren' bestelt u online stoepborden, vitrineschalen en ander etalagemateriaal. En alles wat te maken heeft met prijsaanduiding, van prijsetiketten tot luxe prijskaartjes.
 

Slagersmessen kopen

Professionele messen voor slagers. Als groothandel in slagerijbenodigdheden hebben we een rijk aanbod. Het absolute topmerk Victorinox levert messen van onberispelijke kwaliteit. Duurzaam en superscherp, net zoals de collectie hakbijlen. Bijbehorend zijn natuurlijk de aanzetstalen en messenslijpers. Allemaal ingedeeld in de groep 'messen en toebehoren', waar ook de vleeshaken en lintzagen te vinden zijn. Voor de gehaktmachines zijn er gehaktmolen messen en platen. Wilt u vlees roken of kruiden? Daarvoor hebben we beukenkrullen en snippers en ook beukenzaagsel. Daarnaast is er een assortiment Epos kruiden. 
 

Kerstverpakkingen

Tot slot willen we als slagerij artikelen nog noemen onze kerstverpakkingen. Belangrijkste product is de kerstpakketdoos. In meerdere designs en formaten beschikbaar en vanaf 5 stuks online te kopen. Vergeet niet houtwol mee te bestellen! Verder zijn er nog kerst tassen, kerst catering dozen en kerst tassen. Zo ontbreekt het u als slager aan niets om uw klant ook voor de Kerstdagen maximaal te bedienen.


Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden