Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw groentewinkel
Home /

B2B

Bent u op zoek naar benodigdheden voor uw groente & fruitwinkel en heeft u geen zin om in te kopen bij verschillende bedrijven? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een compleet assortiment van benodigdheden aan. U kunt bij ons dus one-stop-shoppen zoals ze dat noemen. Alles wat u nodig heeft kopen op één adres. Op deze manier bespaart u tijd én geld! Met één contact, één leverancier, één levering en één rekening is alles geregeld. Kunt u een product niet vinden? Neem dan contact op via mail of bel ons.

  • checkAGF-winkel benodigdheden sinds 1960
  • checkOne-stop-shoppen, alles kopen op 1 adres
  • checkKwaliteit, kennis en de beste service
  • checkSnelle levering, 90% uit voorraad leverbaar
Bekijk assortiment Contact opnemen

Allesvoorverswinkels.nl is een totaalleverancier in non-food artikelen voor de AGF-branche. Alles is praktisch en gemakkelijk op categorie ingedeeld, zodat u eenvoudig kunt vinden wat u zoekt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot fruitschalen en vuilniszakken. We kunnen ons specialist noemen in seal- en vershoudfolie. Wij verkopen alleen maar kwalitatief hoogwaardige producten.

Onze groothandel bestaat sinds 1960 en behalve aan groenteboeren leveren we aan slagers, viswinkels, poeliers, kaas- & delicatessenwinkels en boerderijwinkels. Ook snackbars, supermarkten, bakkerijen, kantines en de horeca & catering behoren tot onze klantenkring. Met onze kwaliteit, service en betrokkenheid streven we ernaar dat u 100% tevreden bent. Tip: maak een account aan en gebruik de 'bestellijst'' -functie. Hierop kunt u artikelen zetten die u regelmatig inkoopt. U kunt ze in het vervolg dan bijbestellen met één druk op de knop!
 

Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Let op: onze prijzen zijn ex btw! Bekijk direct ons groenteboer-assortiment.

Bekijk assortiment
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden