Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
webshop in benodigdheden voor uw bakkerij
Home /

B2B

Zoekt u benodigdheden voor uw bakkerij en broodjeszaak en bestelt u het liefst zoveel mogelijk bij één webshop? Bij allesvoorverswinkels.nl snappen wij dit heel goed. Daarom bieden wij een uitgebreid aanbod van bakkerij-artikelen aan. Heel veel wat u nodig heeft koopt u dus op één adres. Daarmee bespaart u tijd, moeite én geld! Want één aanspreekpunt. één leverancier, één levering en één factuur, dat betekent gemak.

  • checkProfiteren van staffelkortingen
  • checkSnelle levering, 90% op voorraad
  • checkGroothandel sinds 1960
  • checkGemak van one-stop-shoppen
Bekijk assortiment Contact opnemen

Allesvoorverswinkels.nl is een leverancier in bakkerijbenodigdheden. Alles is overzichtelijk op categorie ingedeeld, wat zoeken vergemakkelijkt. Het aanbod is groot: van verpakkingsmateriaal en schoonmaakmiddelen tot cateringdozen en cateringschalen. Allemaal bewezen goede producten. Slim om te gebruiken is de 'bestellijst' functie. Zet artikelen simpel op een bestellijst in uw account en bestel ze vervolgens na met één druk op de knop.

Onze groothandel bestaat al sinds 1960. Wij verkopen benodigdheden aan de gehele versbranche, van slager tot groenteboer. Ook bedrijven uit de horeca en catering behoren tot onze klantenkring. Wij staan voor kwaliteit, betrokkenheid en service en helpen u graag verder. Wilt u meer informatie, mail of bel ons dan: 0511-233155. 
 

Bent u particulier?

Particulier? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons kopen. Bekijk het assortiment voor bakkerijen en broodjeszaken.

Bekijk assortiment
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het enorm druk bij zowel ons als de vervoerders, het kan voor komen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.