Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

< 14.00 besteld, vandaag verzonden

webshop keurmerk
Home / Op branche / Horeca en catering

Horeca en catering

U zoekt een horeca verpakkingen en catering verpakkingen groothandel? Kopen doet u die hier, wij hebben een riant aanbod in dat soort benodigdheden zoals cateringschalen en cateringdozen, vele soorten disposable bakjes en boxen, wegwerpservies en prikkers. Ook andere catering en horeca spullen zoals schoonmaakmiddelen en -artikelen, wegwerpschorten en alledaagse artikelen als vuilniszakken en hygienepapier zitten bij ons in de collectie. Alles wat u verbruikt zeg maar. Met daarnaast een collectie keukengerei, barbecues en kleine apparaten die handig zijn voor horeca of catering bedrijf. Vragen? Bel: 0511-233155.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Attentie:
Door de omstandigheden en de tijd van het jaar is het enorm druk bij zowel ons als de vervoerders, het kan voor komen dat zendingen 1 tot enkele dagen later geleverd worden dan normaal.

Voor particuliere klanten uit Belgie: uw bestellingen worden vervoerd door B-post en daar is op dit moment sprake van een ernstige achterstand in bezorgen (5-10 dagen). Dit geldt niet voor zakelijke klanten, deze worden geleverd door DHL.

Wij hopen op uw begrip, excuus voor het ongemak.