Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Retourneren

Retourneren


Bij ons geldt: niet tevreden-geld terug. Mocht u om wat voor reden dan ook uw bestelling willen retourneren dan is dat altijd mogelijk.

Aanmeld- en retourtermijn

Een retour kunt u melden tot 14 dagen na uw aankoop, dus u hebt 2 weken bedenktijd. Nadat u de melding heeft gedaan heeft u nogmaals 14 dagen om het product of producten daadwerkelijk terug te sturen. Om producten te kunnen retourneren moeten deze logischerwijs:
 
  • ongebruikt en onaangebroken zijn
  • geen gebruikerssporen bevatten
  • niet beschadigd zijn, ook de eventuele verpakkingen

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en- indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking aan ons, allesvoorverswinkels.nl, geretourneerd worden.

Aanmelding en retour-adres

Retouren kunt u via onze contact-pagina bij ons aanmelden, hierbij dient u uw ordernummer op te geven en de namen van de artikelen die u retour wilt sturen. Wij verzoeken u het ordernummer (wat in alle communicatie via mail terug te vinden is en wat op de factuur staat die bij uw bestelling zit) tevens op de retourzending te vermelden. De kosten van het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Zorg dus dat u het pakket voldoende frankeert. U kunt de zending sturen naar:

Allesvoorverswinkels.nl
Regnerus Meinartystraat 12
9291EP Kollum

Nogmaals; stuur het ordernummer mee met de retourzending of voeg de bijbehorende factuur toe. Zo weten we bij binnenkomst precies van wie de retour afkomstig is en hebben we alle gegevens bij de hand.

Retourverwerking

Zodra wij de producten hebben ontvangen worden deze gecontroleerd. Elke doos wordt geïnspecteerd of de inhoud nog correct is en de dozen onbeschreven zijn. Producten zullen worden gecontroleerd op gebruikerssporen en beschadigingen. Indien alles voldoet aan onze eisen voor retouren worden de goederen geaccepteerd en zullen we zo snel mogelijk het aankoopbedrag naar u overmaken. De wettelijke termijn voor terugbetaling is 14 dagen, wij doen dit in de regel binnen 3 werkdagen. Als u uw gehele order retourneert worden ook de eventuele verzendkosten die u betaalde bij het bestellen vergoed. 

(ps. U kunt retouren ook aanmelden via onderstaande bijlage, het formulier voor herroeping. Dit is de heel formele manier, een mogelijkheid die we volgens de wet moeten aanbieden. Veel liever werken we echter op bovenstaande manier)

Nog vragen over retourneren? Gebruik onze contact-pagina. Wij reageren snel.
Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden