Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / kerstdozen trends 2023: ontdek de nieuwste stijlen

kerstdozen trends 2023: ontdek de nieuwste stijlen

kerstdozen trends 2023: ontdek de nieuwste stijlen

 


De feestdagen zijn altijd een speciale tijd van het jaar. Het is een tijd van samenzijn en van geven. Een moment om collega’s en werknemers blij te maken met een kerstpakketdoos. En voor ondernemers in de versbranche om kerstdozen in te kopen en te vullen met hun producten. Om deze kerstpakketten vervolgens te koop aan te bieden aan bedrijven en andere ondernemers. Want wat is een betere manier mensen blij te maken dan met een prachtig ontworpen kerstdoos die gevuld is met leuke kerstproducten? Eerder schreef ik trouwens al een blog over wat je allemaal nodig hebt als je mooie kerstpakketten wilt maken en verkopen.

Als je op zoek bent naar de nieuwste trends op het gebied van kerstdozen 2023, ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan hieronder dieper in op de trends en nieuwe items in de wereld van kerstverpakkingen. Ook bijvoorbeeld de veel verkochte kerst shoppers worden besproken.
Kerstpakketdozen kopen (om te vullen met liefde en waardering)

Kerstdozen zijn meer dan alleen een verpakking; ze zijn een blijk van waardering tijdens de feestdagen. In 2023 zijn er weer nieuwe modellen om uit te kiezen, van trendy ontwerpen tot tijdloze keuzes. Of je nu gaat voor een eigentijdse uitstraling, voor duurzaamheid of luxe, er is een kerstdoos die past bij wat je zoekt. Hieronder bijvoorbeeld, kerstpakketdozen 'Firework' en model 'Fijne Feestdagen'. Prachtige en sfeervolle kerstdozen, mijn persoonlijke mening: de mooiste kerstverpakkingen op markt!

kerstpakketdoos Firework               
Beide dozen zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende maten. Van een compact doosje tot maat verhuisdoos. De maten worden aangegeven met letters, waarbij de maat A de kleinste is en maat E de grootste van de vijf. In mijn blog dat ik schreef over waar je op moet letten als je kerstdozen koopt kun je lezen hoe je het beste de maat kunt bepalen die je nodig hebt.Kerst tassen kopen

Uiteraard zijn er meer soorten verpakkingen voor de Kerstdagen. Zo verkopen wij ook steeds meer kerst shoppers. Als verpakking voor kerstpakketten, maar ook aan verswinkels en andere retailers. Het zijn immers perfecte give-aways voor de feestdagen, je kunt er aankopen in meegeven. Ook belanden deze shoppers met kerstmotief in kerstpakketten, als kado. Je kunt er dus alle kanten mee op.

De kersttassen zijn van oerdegelijk non-woven PP gemaakt en hebben bovendien een sterke plastic inlegbodem. Wat doorzakken voorkomt, ook met zwaardere producten. Dit is iets wat de shopper onderscheidt van goedkopere versies, samen met de sterke lussen van lint. Dit zijn de 3 nieuwste motieven:

                     


daarnaast zijn er nog heel fraaie papieren tassen met kerstdessin. En wát voor kersttassen. Een sfeervolle afbeelding van de kerstman in de maneschijn. De tas is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en is uitgevoerd met rode stevige papieren lussen. Ook de zijkanten zijn effen rood, de binnenkant is wit. Ze zijn verpakt per 250 stuks in een doos. 

Voor het meegeven van kerstinkopen kunnen wij geen mooiere papieren tas bedenken, dus sla in en en laat je klanten verrassen met een luxe kerstverpakking die je dat ultieme feestdagen gevoel geeft. En die prima her te gebruiken is en ook geschikt is voor het 'verpakken' van geschenken tijdens de feestdagen. Of vul hem met je lekkerste versproducten en bied deze voor een mooie prijs aan in je winkel. De mogelijkheden zijn legio.                        
Benodigdheden om kerstpakketten te maken

Prachtige nieuwe items dus, die de feestdagen inluiden. Ga je met het maken van kerstpakketten aan de slag, vergeet dan niet dat je de volgende artikelen ook bij ons inkoopt. Want met dozen alleen ben je er niet, je hebt bijvoorbeeld ook vulmateriaal nodig. Opvulmateriaal dat in verschillende soorten beschikbaar is, namelijk houtwol en papierwol. En dozentape plus een dozentape-apparaat zijn ook handig, om het om de dozen te wikkelen. Dat maakt het pakket helemaal af. Zoals gezegd hierbij een checklist die je aan je kerstdoos bestelling kunt toevoegen:

 

Heb je al die benodigdheden in huis dan kan het feest van het inpakken beginnen. Ons advies is om nú al je kerstverpakkingen 2023 in te kopen, of in ieder geval de komende weken. Volgende maand, november dus (moment van schrijven is 11 oktober), zal de drukte langzaam oplopen en soms zijn eind november al de eerste maten kerstpakketdozen uitverkocht.  En nog afgezien daarvan is het veel relaxter om nu rustig te kiezen en in te kopen dan dichter op de kerstdagen, een periode dat je het als winkel sowieso al druk hebt.

Heel veel succes deze periode!


 
  Jan Tanja     10-10-2023 16:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden