Prijzen: incl.excl.BTW
phone 0511-233155
format_list_bulleted Menu
check

Geen verzendkosten boven €225,-

check

Met keurmerk: de beste service

check

Meer dan 60 jaar ervaring

check

Achteraf betalen via Billink

webshop keurmerk
Home / Ready2Cook, aluminium bakjes kopen uit de topklasse

Ready2Cook, aluminium bakjes kopen uit de topklasse

Ready2Cook, aluminium bakjes kopen uit de topklasse
Tijdens de lockdown bestelden wij vanwege een speciale gelegenheid een aantal afhaalmenu's bij een gerenommeerd restaurant uit de buurt. Omdat wij maaltijd verpakkingen verkopen was ik natuurlijk wel nieuwsgierig naar de manier waarop alles verpakt zou zijn. Bij een goed restaurant horen immers ook stijlvolle en duurzame menuboxen en -bakjes.

En inderdaad, alles werd aan ons mee gegeven in duurzame bruine kraftpapieren tassen en was prachtig verpakt in bakjes en foodbowls van kraftkarton. Een feestje van mooie en duurzame take-away verpakkingen. Tot ik 2 kleine gerechten ontwaarde die in aluminium bakjes zaten. De bakjes waren dun, wat ingedeukt en afgedekt met een slap kartonnen dekseltje. De aluminium verpakkingen vielen duidelijk uit de toon bij de rest.


                



 

Aluminium verpakkingen voor op de bbq


Verpakkingen zijn zo belangrijk voor de uitstraling van een product én je bedrijf. Als je er niet zo in thuis bent en aluminium verpakkingen kopen wil is het natuurlijk ook niet makkelijk iets bijzonders te vinden. Maar ik dacht gelijk aan onze Ready2Cook bakjes. Die waren perfect geweest, dan had alles ‘geklopt’.

Deze aluminium foodcontainers zijn namelijk stijlvol en luxe, niet te vergelijken met de ‘gewone’ aluminium bakjes. Ze zijn veelvuldig toepasbaar, voor vlees, vis en groente. Zowel vers als bevroren. De aluminium bakjes kunnen in de oven en magnetron, maar ook op de grill en barbeque. Dat maakt het de enige verpakking die geschikt is voor barbeque-gerechten. Ook kunnen ze uiteraard in de vriezer.

Er zijn 3 formaten verkrijgbaar:

 
En voor al deze drie bakjes is een transpante kap beschikbaar:
   

                        
 


Ready2cook bakjes zijn recyclebaar

De verpakkingen zijn rechthoekig en de eerste twee, de 700 en 964ml, hebben een zwarte buitenkant. Alleen dat detail al geeft ze een geweldige look. Aluminium Ready2Cook bakjes zijn steviger en vormvaster dan de standaard aluminium bakjes, ze zullen niet snel deuken. Ze hebben handige handgreepjes, waardoor je ze makkelijk kunt vastpakken en op tafel kunt zetten. Bovendien hebben deze aluminium foodcontainers een transparante stevige anticondens-kap die ervoor zorgt dat het gerecht goed zichtbaar is.

Ook zijn de verpakkingen uit de ready2cook-lijn heel duurzaam, iets wat ontzettend belangrijk is in deze tijd en wat consumenten belangrijk vinden. Aluminium is sowieso al de kampioen recyclen, het materiaal kan voor 100% worden hergebruikt. Maar ook de doorzichtige kap van PET is volledig recyclebaar. Ready2cook aluminium bakjes kopen doe je als je verpakkingen wil uit de topklasse, met uitstraling en stijl. Ik zet alle voordelen en eigenschappen even op een rijtje:


 
  • luxe uitgevoerde aluminium bakjes
  • uitmuntend gepresenteerde kant-en-klaar maaltijden
  • voor verse of bevroren vlees, vis en groente
  • unieke zwarte buitenkant (700 en 964ml)
  • aluminium is 100% recyclebaar, dus duurzaam
  • mooie rechthoekige vorm met handgreepjes
  • degelijk en stevig, deuken niet
  • bijpassende stijlvolle transparante kap verkrijgbaar
  • ook kap is recyclebaar en heeft anti-condens functie
  • enige maaltijdverpakking die ook op de grill kan
  • bakjes kunnen in de oven en magnetron
  • kunnen in de vriezer
  • temperatuurbereik: -40C tot +350C (met zwarte buitenkant: +200C)






De bakjes zijn heel geschikt voor de horeca, maar ook voor slagers, poeliers, voor de vishandel en AGF-winkels. Restaurants kunnen er hun maaltijden in meegeven en voor de versbranche zijn ze ideaal om heel stijlvol gerechten en bepaalde producten in te verpakken. Die de klant na thuiskomst dan alleen nog maar in de oven hoeft te zetten. En ik zei het al eerder, de aluminium bakjes kunnen op de barbecue. Dus ook dat biedt volop mogelijkheden voor de slager. Wil je deze alubakjes kopen en heb je vragen of wil je meer informatie, zoek contact met ons en wij helpen je verder. Succes!



 
  Jan Tanja     26-10-2021 11:13     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Inschrijven nieuwsbrief
Sluiten
Aanmelden